Mer besvär på Arbetaren

november 30, 2010

Besvärligheterna på Arbetaren fortsätter, enligt Nina Lekanders artikel ”Arbetsro tillbaka” i dagens Expressen. Om hennes artikel bidrar till mer arbetsro på redaktionen är väl däremot oklart.

Uppdatering: Redaktionerna för Arbetaren och Zenit har tillskrivit Nina Lekander, som publicerat ett utdrag av brevet samt ett svar på sin blogg:

4 svar till “Mer besvär på Arbetaren”

 1. A Says:

  Är det inte dags att döpa om bloggen till ”Arbetarenskvallret” snart? Det verkar inte vara mycket mer än det som du finner intressant att skriva om här på sidan.


  • Som torde framgå är det här en ganska sporadiskt uppdaterad blogg, trots det utgör inläggen om Arbetaren-skvaller en klar minoritet av inläggen. Men varje gång det förekommer får jag en massa trevliga kommentarer från sådana som dig, så det är svårt att låta bli.

 2. Magnus Säll Says:

  Svaret är nej. Vi har skickat in en rättelse från redaktionen som jag hoppas är i tidningen idag (hittar den inte på nätet). Magnus

 3. Ida Says:

  Den här bloggen har alltid en respektfull polemisk ton, vilket man inte kan säga om syndikalistiskt forum och socialism.nu. Här har inte bara de närmast sörjande en chans att debattera. Så skärp er, A och alla andra grabbar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: